Wij hebben voor een aantal trajecten variërend van diefstal van bedrijfseigendommen van ons bedrijfsterrein, het aanpakken van het niet toegestane roken op ons bedrijfsterrein, het ondersteunen bij vergaring van bewijs tegen ex-medewerkers die bedingen overtraden tot zieke medewerkers casussen naar grote tevredenheid samengewerkt met Condor bedrijfsrecherche en zullen in de toekomst indien dat onverhoopt weer nodig zou mogen zijn dat ook graag weer doen. Een gerichte aanpak, nuchter en duidelijk en korte rapportagelijnen kenmerken de dienstverlening. Plezierig persoonlijk contact, grote mate van flexibiliteit in inzet en het geven van adviezen ter zake van een gerichte aanpak kenmerken eveneens de dienstverlening. Werkzaamheden telkenmale afgerond met een duidelijke rapportage waarmee indien nodig vervolgtrajecten zijn ingezet of waarmee lopende trajecten zijn ondersteund en / of afgerond.

Vlisco Netherlands BV

Ik had het nooit verwacht, maar toch kwam het moment dat we een recherchebureau moesten inschakelen. De politie deed (na vele aangiftes) helemaal niets en de spanning bleef thuis maar oplopen. Het intake gesprek met een van de medewerkers van Condor verliep heel persoonlijk en er was meteen een klik. Het hele onderzoekstraject heeft een paar maanden geduurd, de communicatie was direct, het rapport to the point, de kosten inzichtelijk en de case is uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost.

Pieter

‘Als slachtoffer van langdurige’ en intensieve stalking had ik al diverse malen bij de politie melding en aangifte gedaan. Mijn zaak werd niet serieus genomen vanaf 2018. Nadat ik de hulp had ingeschakeld van Condor Recherchebureaus werd mijn veiligheid vergroot en ik sliep weer goed. De medewerkers van Condor zorgden ervoor dat de stalker niet anoniem bleef en met behulp van het Condor recherche rapport moest de politie alsnog in actie komen.
Dank hiervoor aan Condor en ik beveel u hun betrouwbare diensten zeer aan’

T. te Hilversum

Januari 2018 heb ik contact gezocht met Condor voor een alimentatie zaak. Na een eerste fijn overleg tot akkoord gekomen om met elkaar in zee te gaan. Werkzaamheden zijn snel gestart en na een week al een eerste update ontvangen. Zeer correct en snel gehandeld door Condor. Keurige tussentijdse updates gekregen en waar nodig vragen altijd snel beantwoord.
Bij het eindrapport gezien dat er inderdaad op de meest vreemde tijden (dag en nacht) gerechercheerd was. Eindrapport was ook een goed sluitend verhaal met aanvullend bewijs. Tevens was er waar nodig nog extra recherche werk geleverd omdat men uit eigen beweging vond dat er nog iets aanvullends nodig was.
Al met al een sympathiek bedrijf waar met gevoel voor de situatie gehandeld word naar de klant toe. Het aanbevelen waard.

Marcel

Mijn ex-zakenpartner was niet eerlijk tegen mij geweest en dit kwam bij mij hard aan. Onze feitelijke winstcijfers waren door hem met 30% afgeroomd. Condor Recherche heeft mij enorm geholpen inzicht te verkrijgen waar het bewijs zat, wat nog nodig was om te onderzoeken en hoe het dossier voor de advocaat het beste gevuld kon worden. Door Condor in te zetten bespaarde mij dit de hoge advocaat kosten. Mijn ex-zakenpartner kreeg van de rechter ongelijk en dient mij voor een groot gedeelte te compenseren, niet voldoende naar mijn zin, maar wel meer rechtvaardig.
De hulp en inzet van Condor was enorm waardevol en tegen een vooraf vastgesproken tarief.

De Laat