BEVEILIG UW BEDRIJF, OOK ONLINE

CYBER SECURITY

Uw werknemers dienen continu bewust te zijn van de gevaren op het internet en dienen professioneel cyberveilig te handelen. Welke gegevens binnen uw bedrijf zijn belangrijk en wie mogen deze gegevens binnen uw bedrijf benaderen en wie niet? U wilt uw bedrijf cyberveilig houden en de risicoʼs van onder andere imagoschade en datalekken uitsluiten. Condor Recherche kan u in overleg met onze internationale cyber security samenwerkingspartner ondersteunen om de processen te stroomlijnen en de veiligheid, efficiëntie en winstgevendheid binnen uw bedrijf te verbeteren. Samen kijken we naar de mensen en de techniek binnen uw bedrijf en de organisatie in zijn geheel. Elementen als awareness en social engineering spelen hierbij een grote rol om de cyber criminaliteit tegen te gaan.

Aanleiding cyber crime

Door de snelle technologische ontwikkelingen groeit jaarlijks ook de digitale criminaliteit. Door de overstap naar het gebruik van open standaarden zoals TCP, IP, Ethernet, TCP en webtechnologieën op het gebied van toezichtscontrole, data-acquisitie (SCADA) en procesbesturingsnetwerken worden deze systemen voortaan blootgesteld aan dezelfde cybercrime die grote schade aanrichten aan bedrijfsinformatiesystemen. Voorkom data recovery door uw systemen te beveiligen.

Hoe werkt cyber security?

Door onze efficiënte ondersteuning zullen uw werknemers betere ANSL internationale normen gebruiken om uw kritieke regelsystemen te beschermen. Voorts zullen ook de procedurele en technische verschillen aan bod komen tussen de beveiliging van traditionele IT-omgevingen en oplossingen die geschikt zijn voor SCADA of bedrijfsomgevingen. Uw werknemer kan na de instructie de industriële beveiligingsrichtlijnen beter interpreteren en toepassen op uw bedrijfsvoering en risico- en kwetsbaarheidsanalysemethoden. Onze digitale recherche doet digitaal onderzoek en kan uw werknemers up to date laten analyseren welke huidige trends in industriële beveiligingsincidenten en methoden de hackers gebruiken om een systeem aan te vallen.

Opleiding cyber security

De cyber security opleidingen en instructies worden altijd in overleg met u op maat samengesteld voor uw bedrijf, waarbij incompany trainingen mogelijk zijn en de opleidingscertificaten internationaal geaccrediteerd zijn. Wilt u meer weten of een vrijblijvend intakegesprek met Condor Recherche? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!